27/6

  


hellå alla fans. mår ni bra? ja tänkte väl de. Själv mår jag prima och lever livet som aldrig förr. härligt dä.. Har vart party party i tre dagar nu, så tänkte kanske ta det lugnt ikväll, det börjar iallfall med bio, "sex and the city 2" sen så får vi se vart världen tar oss.

 midsommar

  

så var midsommaren här igen. Nu har man ännu en anledning till att festa, "men det är ju midsommar".. Bara en dålig ursäkt för att få festa men jag kör på den jag med! Nästan hela släkten är här och snart kommer våran nya släktmedlem. VALTER (hunden som jag visade igår) åh va jag ska busa och mysa med han. ♥

Här är bilder ifrån förra midsommaren då det även var min födelsedag!


 hund & bad

  

Har haft världens skönaste dag på victoriabadet! tog årets första dopp också. Nu ska jag ut och busa med världens sötaste hund! Pusshej.

 varmaste dagen

  

Nu drar jag och Elin! Victoriabadet here we come :)

 already done

  


you know you look'in at a winner.

Du får tammefan skylla dig själv den här gången. "don't play with bitches who knows how to play it better"

 sommarlov

  

Måndags - Filmkväll med myshögarna.
Tisdag - vaknade hos Josefine, åkte hem och solade sedan mötte jag Josefine igen! Blev party party hos Johanna fram till klockan fem på morgonen. Det var faktiskt skit roligt! Idag/ikväll blir det barnvaktning fram tills imorgon.

Det är faktiskt ganska roligt det här med sommarlov. I början så tyckte jag att dagarna var sega och vädret var väl inte det finaste, men nu när solen lyser och man har mer energi så älskar jag sommarlovet. Älskar friheten!

 hej mamma & pappa

  

HAHAHA, jag tror jag dör!

 PARTY LIKE A ROCKSTAR

  

Åker till bollnäs och skakar ROOOOMPA !

 17 hela år

  

Så var min dag var min dag kommen. Klockan är över tolv vilket betyder att det är MIN dag, bara min dag. Firade början av min födelsedag på frasses (hahaha, tjockis även som 17åring) med bästa vän. Sedan drog vi och mötte Robin som ville säga grattis men självklart så började de spöregna så alla åkte hem till var och sitt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan sova! ska upp i tid imorgon eftersom tåget avgår 14.10 ifrån tågstationen. Här ska det vinglas runt i bollnäs med favoriterna.. ♥

 I can make it and I will do it!

  

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget the ones who don't and believe that everything happens for a reson. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it would be easy. They just promised it would be worth it.

 min dag.

  

Idag är det dagen före dagen, "min dag". Idag kommer släkten och några vänner till familjen för att gratta mig och min bror. Imorgon fyller jag då år på riktigt och då far jag till bollnäs med mina favorit flickor, Paulina, Angelika & Linnea. Självklart så är Sara redan i bollnäs och väntar in oss. Nu ska jag börja fixa lite och sedan kommer som sagt släkten.

Den här busen kom in och väckte mig med massa pussar och kramar imorse! myyyys

 drömmen..

  

drömmen om något/någon som inte är verkligt kan ibland bli verkligare än verkligheten, och lever du då i verkligheten?

Igår blev det filmmaration hos mig med Daniela, det blev massa mys och en massa massa skratt. Vaknade och solen sken, sa hejdå till Daniela och for till stigslund för en hel dag/natt med Elin. Hittils så har vi hunnit med att cyklat ner till stan, köpt godis, chillat i bollan, cyklat hem, dött påvägen hem och sedan kommit hem. Har även hunnit vart ute och träffat lite folk och åkt ännu en sväng till stan för att handla chips (tjockisar) som tur var så ställte Johan upp och skjutsade oss den här gången. Just nu sitter vi bara här framför olika datorer men antar väl att vi ska kika på filmer hela natten som vanligt, vilket är skönt.

SARIS!! krya på dig.

 Don't stop me now, 'cause I'm having a good time

  

 fuck,

  

fuck teenage years. Fuck anyone who's ever stabbed you in the back. Fcuk all the times that you tought you meant more to someone than you actually did. fuck falling for someone only to have them crush you. fuck teachers and their high expectations of you. fuck parents who think they know what's best. fuck anyone who's ever treid to tell you what to do. fuck anything that's ever come in the way of happiness. fuck being human, making mistakes, and feeling emotions.

 häärligt

  

Dagen i bilder

 

 -

  

En tankeställare.. Kika på den.

 stockholm

  

Har vart i stockholm med min bästaste bästa vän. Älskar dig


RSS 2.0