BINGO

  

Min söndags kväll har bestått utan trevligt sällskap och bingolotto. Haha ja, ni hörde rätt, bingolotto. Var jätte nära på att vinna flera gånger men icke sa nicke! Sover över hos min underbara vän Paulina Bylund inatt och vad som hittas på nu får vi se.

Drar upp till sjukhuset imorgon bitti runt tio och blir nog kvar där några timmar och pga inge bloggande! så ni vet :)


alltid lika snygga

 här får du svar!

  

Jag har fått en fråga om vad filmen "Flickan" handlade om så tänkte berätta det!

"En stor film om en liten flicka. En tioårig flicka blir lämnad ensam med sin faster när resten av familjen reser till Afrika på ett biståndsprojekt. Faster blir snart uppvaktad av en man och ger sig iväg med löftet att komma tillbaka om "bara" några dagar. Flickan hemlighåller att hon är helt ensam och sommardagarna går. Med skärpta sinne upptäcker hon gradvis vuxenvärldens ofta absurda och ansvarslösa beteende"

Jag själv hade förstora förväntningar om den här filmen så jag var lite besviken när jag kollade på den. Jag tycker inte att den var speciellt bra men det är ju en smaksak. Om ni tänkte kolla på någon utav filmerna jag såg igår så rekomenderar jag "Changeling", den var riktigt bra.

 INFORMATION

  

Läs:

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

 Changeling & Flickan

  

Nu ska jag och Elin slå på en till film, fast den här gången filmen "Flickan". Filmen vi såg nyss hette ju Changeling och den var så himla hemsk och så jävla bra, rekomenderar starkt!

(fast jag låg och var sur under hela filmen pga deras beteende, ni kommer förstå mig om ni kollar på den)

 pappa

  

så kommer man in i köket och gissa vem man ser utanför och skottar snö för glatta livet med världens smile i fejjan? - så klart pappa som har vart på "hockey" (tkr inte baren räknas som hockey).. har nog aldrig sätt han så glad över att få skotta snö och han passade ju självklart på att kasta upp snön på fönstret så nu ser man inget där heller!

fan va go du är lilla far min!

 mat

  

Har vart och ätit på restaurang med Elin ikväll! grymt god mat och nu ligger vi här grymt mätta. Ska slå på filmen "Changeling" och äta lite till..

 PARTY LIKE A ROCKSTAR

  

Ikväll blir det festligheter med bästa! ♥ sover ute i valbo så kommer inte blogga nå mer förnst jag kommer hem imorgon :)

Hoppas ni får en trevlig fredag, precis som jag!

 jay-z

  

 I'M FREEZING TO DEATH

  

Sitter här, på min söta plats i klassrummet och fryser ihjäl. Är dyngblöt om mina fossingar och det är nog därför jag fryser, ganska logiskt. Snön borde försvinna. Skulle faktiskt sitta fint med sommar och sol just nu. Tänk om det hade vart sommar, då hade jag troligen suttit här med linne, fattar ni?? linne! hur skönt hade inte det vart..

& så här charmig kan man vara på julafton

 FRIENDSHIP

  

Ni får aldrig lämna mig, aldrig någonsin ♥

 BATH

  

Nu blir det bubbel bad med busungen min.
Tända ljus, hårinpackning och massor utav skum. Det kan inte bli ett bättre avslut på en rutten torsdag.
Puss från oss till er.

 I MADE MYSELF SO STRONG AGAINmade

  

Några timmars arbete och över fyra hundra ord senare så tar jag mitt pick och pack och drar. Staden väntar och sedan en bussresa hem där min buse väntar.

Imorgon är det fredag och vad betyder det? jo pengar för min del, och festligheter för fulla muggar.

 SVIN

  

You were a big mistake, the biggest I've done.
- Tur att man lär sig utav sina misstag.

 WILDFOX

  

Sitter i skolan, har engelska och tråkigt. Men snart är det helg och lov! wonderful!

 GOODNIGHT MY LITTLE STRAWBERRYS

  

it's time to bed

 MELISSA HORN

  

 

 

 

 

 I am going to take a bath

  


 tooo baad for you

  

För er som tror att texten ska vara såhär så är det fel! Om ni nu ens kan läsa den här texten så vet ni att den kommer ändras. Sofia och jag har suttit i flera timmar och fixat och donat med desginen osv.. så tog en paus nu!

men som sagt, texten ska ändras.

 på G

  

Ikväll kommer vi påbörja med den nya desginen! spännande va?

den kommer förhoppningsvis vara klar ikväll, men vi får se hur mycket vi hinner med.
Det är Sofia som hjälper mig med desginen förresten:)


 natthumor

  

Hittade den här videon på Elins blogg. När man kollar på våran humor så märker man direkt att vi är släkt och att vi har fått våran humor från våra mammor (som är syskon, för er som inte hade räknat ut det än)..haha men en sån här video kan vi ligga och skratta åt i flera timmar, hahaha. Elin, vi hörs i helgen! ♥

 delete

  

Som ni kanske märker så är alla inlägg borta. Jag tänker inte fortsätta blogga förnst jag och Sofia fixat en ny design. Så jag återkommer senare när allt är fixat! känns så tråkigt att blogga när man tröttnat på designen osv..

Sen så vet man aldrig om jag slänger in ett inlägg ibland endå, kanske måste skriva av mig nångång, och det är ju faktiskt därför jag skaffat den här bloggen.
RSS 2.0