Det fick blev devote.

  

Sådär ja! Det gick snabbt. Från och med nu bloggar jag ifrån http://miaaberg.devote.se/!

 Devote (?)

  

Jag har funderat på att byta till devote, kanske. Behåller den här (fast skriver ingenting) men förflyttar nog mig till devote då designen är lättare där och då kan jag fixa hur jag vill. Saken är bara den att om jag ska behålla den här så måste jag ha ett nytt namn. Någon som har något förslag? Enda kravet är att det ska vara lätt att komma ihåg, då mina vänner är ganska glömska.

 jobb

  

Så var första jobb dagen över! Började sex imorse och slutade klockan två. Efter jobbet så kom sterran förbi, vi gick till ica och köpte lite mumsiga saker och sedan kröp vi ner i soffan framför en film! Riktigt mysigt.

Nu är klockan tio i tio och jag ska bege mig mot sängen för att få några timmars sömn innan det är dags att gå upp för ännu en jobbdag. Jag tackar gud för att Fanny Östlund är där och håller mig sällskap annars skulle jag nog avlida!

Jag & Älskade kusin på bilden!

 <3

  

Eftersom dom flesta kanske redan har märkt så är det lika bra att gå ut helt med det.

Bilden får tala för sig själv.

 true colors..

  


I see your true colors shining through. I see your true colors and that's why I love you. So don't be afraid to let them show, your true colors. True colors are beautiful, like a rainbow.


 lördag & söndag

  

Så var det söndag och imorgon börjar min första jobb vecka.. Börjar klockan 6 imorgon bitti och slutar klockan två på dagen. Kommer vara så himla slut i kroppen.. Men ska man ha pengar så är det bara att köra!

Igår (lördag) var jag med Paulina och Daniela, vi kollade på film och myste till riktigt rejält. Blev lite extra mys eftersom det spöregnade, åskade och blixtrade. Sen somnade jag och Paulina i lagom tid eftersom jag vart vaken sen sju på morgonen igår. Nu är jag med Daniela och snart får vi fint besök, vet inte vad vi ska göra men nått hittar vi nog på. Jag och D är sugna på bio, hihi.
 puss

  

Idag har det vart en väldigt varm dag. Vaknade runt tolv och nästan sprang upp på taket för sol och bad! Solade i några timmar tills ett stort svart moln hamnade rakt ovanför oss. Eftersom det blev dåligare väder på eftermiddagen så passade vi på att åka på äventyr, och eftersom det blev kallare så klädde både jag och Elin på oss ganska mycket kläder och självklart sken solen upp och vaaaarmmmt blev det..Varmaste dagen här på Gotland och fy va varmt det vart för oss... Igår var vi iallfall in till visby för god mat och goda drinkar!

Nu tänkte jag och Elin kolla på lite film sedan sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon, redan klockan halv sju.. Imorgon är det hemfärd som gäller! hohoh. Ska faktiskt bli skönt att sova i sin egna säng (kanske) och träffa alla underbaringar som man inte sett sen början av sommarlovet.. & självklart Paulina, som jag inte alls vart ifrån lika mycket men saknar henne endå lika mycket endå.

 hold on

  


everybody hurts, sometimes...

 gotland i mitt hjärta

  

Idag fick vi sova ut, på riktigt länge. Blev iallfall sängliggandes enda fram till klockan två då vi endast hade ork till att förflytta oss till vardagsrummet, soffan alltså. Några timmar senare for solen upp så passade på att sola i någon timme.

Nu senare på kvällen så har vi grillat, myst och ätit godis. (börjar bli mycket godis nu, börjar kanske bli för mkt på kroppen också?) Jaja.. de fixar vi till sen. Vi ska iallfall sätta på en film nu och sedan sova, det ska bli sol och väldigt vaaarmt imorgon så ska upp tidigt och fixa brännan lite! Om de går? aja, goodnight.

 Aug. 4, 2010

  

I'm not worried about the ring you wear, cause as long as no one knows, then nobody can care. You're feelin guilty and i'm well aware but you don't look ashamed and baby, I'm not scared.
And if you want to leave, I can guarantee, you won't find nobody else like me.


 shopping

  

Idag fick det bli en shopping dag eftersom vädret inte var på topp. Det blev faktiskt en hel del.

Två halsband, en vit oversize tröja och ett par jeans! (det är massa lappar på dom på framsidan typ)


Ja.. trosorna är några storlekar förstora men dom va så sööta..En byxdress, mycket snyggare i verkligheten och när den sitter på!


& till slut.. den största (& dyraste) saken jag fick med mig hem.
Canon 1000D

 gotland

  

Här har ni lite utav våra dagar i bilder.

RSS 2.0