if you only knew the whole truth.

  

Det är dags för dig att lära dig innebörden av orden som du själv skrivit förr. Det är dags att du lär dig att se allt ifrån olika synvinklar, lär dig att inse, lär dig att det inte bara är jag som gör fel. Lär dig att det alltid är två personer inblandade.

 home "sweet" home..

  

Läste nyss Paulinas blogg då hon skrev att hon redan längtade bort härifrån och jag kan inget annat än att hålla med henne. Som tur är så blir jag inte här mer över en natt eftersom jag åker till Gotland imorgon men det är tillräckligt länge för mig. Jag kan inte sluta tänka på hur fan det kommer gå när skolan börjar och jag blir tvungen att vara kvar här i gävle? hur kul? inge kul. Lagomt trött är jag också eftersom vi kom "hem" till lägenheten i stockholm sex imorse efter att vi varit på östermalm med grabbarna och partat lite. Fick sova sisådär fyra timmar sedan vart det bara att gå upp och börja packa, städa och diska. Men vi fick iallfall ett bra avslut på våran lilla resa!

Nu tänkte jag ta och packa ur lite kläder som jag inte ska ha med till Gotland sedan ut och fladdra med Elin. Om det kan sluta regna i den här jävla RGJsäGJs risbyn.





 puss på dig

  

Känns bra att allt är på rätt bana igen. Precis som förr i tiden. Turen är på min sida och jag gillar det, ja jag gillar de ;) nog snackat om mina lyckanden...

Det vart iallfall en hel dag på staden med Paulina, Ullis och Patrik! trevligt trevligt. Efter en massa springande (bokstavligt talat) på staden så blev det att åka hem och laga sig en god middag, eller ja. Ullis lagade en god middag. Efter det så fladdra vi runt i lägenheten ett tag sedan blev det hemfärd för Ullis och Melina (ja, vi bytte ut patrik mot henne) haha nedå, han drog iväg självmant. Nu ska vi ut och springa lite sedan sova, för imorgon är det pride!!!!  och eftersom det inte är min dator som jag använder så har jag tyvärr inga fler bilder än dom jag redan lagt upp, (förutom sånna som man INTE lägger upp.)

Den här gången släpper jag inte taget!

 te amo

  

KÄNNS BRA - att vi har spenderat över 6 jävla tusen under tiden vi vart här i stockholm. Vart tog pengarna vägen? iförsig så har vi lyxat till det mesta med att äta ute, grönan, skansen, bio osv.. men endå! SEX TUSEN?

Var tvungen att ringa mamma idag och be henne sätta in mer pengar så vi åtminstonde kan få mat i magen resten utav dagarna vi blir kvar.. Plus att vi måste ha till pride som börjar nu i veckan! Jag som lovade mig själv att vara ekonomisk, va hände liksom?..

 city

  

Nu blir det en tripp ner till stockholm city. Ska borsta tänderna sedan springa till pendeln och hoppas att vi har sån tur som vi alltid har när det gäller tider osv..

 .

  

Hej hallo. Dom två senaste dagarna har vi blivit innesittande här i våran fina lägenhet. Har sovit till tre-fyra på dagen och bara slöat hela dagarna. Gick ut en sväng igår då ingen av oss kände för att ställa sig i köket och laga till en maträtt, det fick helt enkelt bli pizza.

Idag har vi därimot orken att laga till nått ätbart. Det får bli en väldigt sen lunch då klockan är tjuo i tio och vi inte ätit något annat än frukost. Imorgon har vi iallfall bestämt oss för att gå upp i tid och fara mot staden. tjing.

 I'm sorry that I ever let you go.

  


I'm sorry, sorry for the things I said. I'm sorry, sorry for the things I did. And I'm sorry that I ever let you go.

Vaknade runt fyra idag.. Fast det gjorde oss ingenting, det är skönt att sova ut. Fick inget dåligt samvete som vi brukar få när vi sovit bort en solig dag, och vet ni varför? jo för det var ingen solig dag idag, det var iskallt! Jag känner även att vi har vart väldigt duktiga idag då vi både har diskat och lagat egen mat. Just nu är klockan tre och vi är inte ett dugg trötta, vilket jag faktiskt kan förstå, vi blir nog vakna ett tag till.. Men ska upp tidigt imorgon endå för en tripp på staden! välli hälli.

Juste.. Paulina blev lite dryg tidigare idag så jag burade in henne ett tag tills hon lugnade ner sig lite.

 stockholm

  

Så var man tillbaka i älskade stockholm. Jag trivs här, det gör jag verkligen. Saknar dock alla hemma och det kommer jag nog få göra ett tag till. Åker till gotland den 31a och blir kvar där i en vecka sedan blir det hard work work sen blir det utomlands. Det ska bli så himla skönt!


 dead

  

dog lite inombords när jag kom till Gävle. Jag gillar verkligen inte de här stället.. Vill bara att det ska bli torsdag så jag kan få åka tillbaka till stockholm.. hur ska jag klara mig sen? får ju ångest och vill bort efter bara några timmar. Det här är illa.

 människa

  

Känner mig äntligen som en människa. Har duschat och smörjt in mig. gött.

Idag.. har vart en jätte lång dag. Är helt slut i bena och fötterna, men det var värt de. Har sett både björnar, älgar, vargar och lodjur, ville ta hem alla djur.. så söta. Efter att vi gått runt hela skansen så tittade vi på allsång sen gick vi ner mot bilen då en person frågar om vi vill gå in på grönan gratis och såklart ville vi de, så blev en sväng på grönan också. Stod framför Johan Palm i kön också. true true. Imorgon blir det hemfärd i en natt sedan drar vi tillbaka hit till stockholm. Ska gå på pride festivalen innan vi åker hem nästa gång också, ska bli skit kul!

här är två bilder ifrån förra årets pride festival

Bilderna är tagna ifrån: http://www.stockholmpride.org/

 aj aj aj

  

Ögoninflammation.. men det skiter man väl i.

Klev upp i lagom tid idag för att åka på en liten utflykt, åkte till ett jätte fint ställe, skiiit högt upp på klipporna. Det var skit fin utsikt osv.. Men drog ganska snabbt därifrån pgr av att det blåste så mycket. Vi åkte till ett annat skit fint ställe och doppade oss och solade lite granna och efter det så åkte vi till ännu ett badställe men blev inte kvar där, åkte hem till Ullis&freddis o grillade, skiit gott. (känns att det är mkt skit i de här inlägget, men det skiter vi i)

Kom precis hem, ja, vi har börjat kallat den här lägenheten vårat hem. Men iallfall, vi ska strax gå och lägga oss för imorgon blir det grönan, skansen och senare på kvällen allsång på skansen. Ska bli SKIT mysigt.
Pussssss på errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 jag tror jag är förälskad i dig.

  

okej, nu har Elin vart här och rättat mig.. som vanligt..Jag åker hem nu på onsdag sen åker jag tillbaka hit (till stockholm) dagen efter och sen blir jag här i bara några dagar för vi åker visst till Gotland den 31/7. Jag har sån bra koll tycker jag!! Haha, tyckte väl att det blev lite konstigt med tanke på att vi börjar skolan runt den 20de och jag skulle både ha hunnit vara här i stockholm till den 9de och sen åka till gotland och sen jobba i två veckor också, men nu är allt rätt och då faller allt på plats!

Som sagt, det blev ju stockholm city idag. Hittade precis ingenting, tråkigt. Såg dock två kändisar som jag inte vet namnet på, ena har suttit i idol juryn och den andra har vart med i några filmer, men det som var roligast, eller kanske knäppast. Var att en kille kom in på donken och viskade i mitt öra "jag tror jag är förälskad i dig." Allt gick så snabbt och jag fattade typ ingenting, (som vanligt) så jag bara tog min bricka och gick, haha.. Sällan jag förstår vad som egentligen hände EFTER att det hänt.

 hoho

  

Blev stockholm city igår en snabbis, köpte en tröja och åt på tacobar. När vi kom hem igen så blev det en massa dans och filmtittande. Idag blir det staden igen, hinner gå lite mera idag eftersom vi kom upp i tid idag.

På onsdag blir det hemfärd över en dag sen åker vi tillbaka på tosdag igen och stannar till den 9/8. Ska bli skönt att vi får skjuts till Gävle och tillbaks till stockholm eftersom både Fredrik och Ulrika ska dit samtidigt som oss :) Sparar två hundra, woho. Men nu ska vi gå till pendeln, tjotjing hej

 skodesign

  

SNÄLLA.... hjälp mig att vinna så att min skodesign kommer ut <333333 snälla
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 livet är underbart

  

Hemma här i lägenheten efter ännu en dag på stranden. Har legat och stekt i tre dagar så nu har man allt fått lite färg. Jag och Paulina är helt slut men det stoppar inte oss, ska bege oss ner på staden den här kvällen och vi får se vad som händer där. Alla som vi umgås med här i stockholm är över 18 och ska självklart ut, där vi inte kommer in. Men vi får se, vi ska allt fixa de där ;).. Det löser sig alltid för oss! de är därför vi är så jävla bäst.

Sen så har vi planerat att åka till grönan igen, nu på måndag. Vi får se hur det blir med den saken, måste ju spara pengarna.. Men vi får helt enkelt snåla med maten istället, har ju trotsallt massa nudelpaket här hemma som vi kommer få leva på.. Men det är ju gott de med.



 onsdag

  

Vaknade, åt frulle på subway, åkte till stranden och solade o badade, sen bjöd Fredrik oss på restaurange, mumsigt var det!  Just nu sitter vi här och funderar på att gå till affären och köpa lite gotti till senare ikväll, blir en lugn kväll gemfört med alla andra.. Ingen av oss är riktigt friska så nu är det dags att vila upp oss så vi kan köra i helgen igen! :)

köttryggen.

 stockholm

  

Nu har flickorna åkt härifrån.. buhu. Nått som är ännu mer buhu är att jag börjar få migrän, kanske beror på att jag sovit högst 8timmar på två nätter, ätit dåligt, druckit dåligt och svettats som en gris. Det var säkert 35grader igår och då passade vi på att dra till grönan, vilket kanske inte var det bästa valet. Vi va så himla mysiga när vi va där, svettiga och fina.. Kom hem runt halv tolv tiden ifrån grönan och faaan va kul jag hade.

Jag har aldrig tyckt om karuseller (trodde jag) men nu åkte jag alla förutom kanoten och insane. Jag älskade alla karuseller, fast den som är som frittfall fast man lutar framåt va faktiskt ganska läskig, speciellt när man tittade så va man skitnära marken och trodde man skulle bli mos, haha.. Nog om det! nu kommer lite bilder som vi knäppt både ifrån igår på grönan och dagen innan då det blev partyparty.


Haha sista bilden är ju lätt snyggast! efter jag sett den så valde jag bort kanonen..

 stockholm i mitt hjärta

  

aaah men hur jävla bra har inte vi det då? joooo så jävla bra. Fan vad jag älskar att vara här!

När vi kom fram så blev det att käka pizza eftersom det inte fanns nån mat i lägenheten som står tom förutom när vi är här. Jag vet, jag skulle vara nyttig men vafan.. Ingenting var öppet! blir att handla mat imorgon innan Sara, Daniela och Linnea kommer för att gå på grönan med oss och övernatta. Iallfall, när vi hade ätit mat så blev vi alla himla festsugna så vi drog hem till Ullis kompis (paulinas syrra) och började parta, sen blev ett viss antal personer trötta men det stoppade inte oss. Patrik jag och Paulina drog hem till oss och lagade mat och busade litegranna. Just nu står Paulina i duschen och snart ska vi sova.. Klockan är ju trotsallt fem i fem och vi ska upp tidigt imorgon bitti. Godnatt på er sötisar!

 åhh

  

hmm. Jag tog den största väskan vi hade och endå får inte allt plats.. Hur ska jag göra nu då? De där är inte ens allt som ska med, det fattas massa hårprodukter osv. Hur fan ska de här gå? jag kan inte ens lyfta väskan och inte nog med de så har jag typ tusen myggbett på fötterna.

 packarappa

  

Har egentligen inte tid för att sitta här och skriva men jag gör det endå! Klockan halv sju ikväll går vårat tåg och jag har inte ens packat, och då ska vi hinna ner till tågstationen INNAN tåget går.. Jag får rappa på då!

Snart kommer mamma, pappa och älskade lillebror hem.. Hoppas jag hinner pussa på lillskiten innan jag åker! Ne nu ska jag gå och packa!

 housewife

  

Sådär ja.. Nu var första dagen som "hemmafru" avklarad. Inte för att jag har vart hemma så mycket, men när jag väl har vart det så har jag gjort ett par sysslor. Har städat och plockat in i diskmaskinen, och jag lovar er. De är inte likt mig. Har även fått i mig mat, trott eller ej. Fint sovbesök har jag hunnit fixat också. hehe.

Imorgon bär det av till staden ganska tidigt för att göra några ärenden sedan blir det party party hos Ida, som även fyller 16år. Grattis till henne! nee.. nu ska jag och mitt fina sovbesök ta och sova, eller?..

mhm.. min mysiga säng.

 superstar

  

Nu sitter jag här igen, i min ensamhet. Mamma har fullt upp med att packa och dona. Det blir stockholm för mor, far och lillebror över helgen, vilket betyder ENSAMHET. Sikken tur att jag har Paulina som kommer över och bor med mig dom här två dagarna. Jag skulle inte ha klarat mig utan Paulina, kan varken laga mat, städa, sätta på diskmaskinen eller ja.. allt de där som en mamma gör om dagarna. Inte för att Paulina har dom erfarenheterna men jag slipper iallfall bli arg och känna mig som en dum blondin själv. För i mitt hus kommer det finnas två.


När mamma och pappa kommer hem ifrån deras lilla resa så drar jag iväg på min och Paulinas "stora" resa. Vi ska också till stockholm men en längre tid. Vi kommer stanna där tills pengerna tar slut, vilket pappa tror är två dagar. Men vi ska nog visa våra föräldrar att vi också kan tänka ekonomiskt, så vi blir väl där en månad ungefär. Jag och Paulina har inte bara gått in på utmaningen med att vara ekonomiska utan vi ska vara nyttiga också. När vi går ut och äter ska vi äta sallad, SALLAD. Sara Larsson.. om du läser det här, som du troligen gör. JAG BEHÖVER DITT STÖD UNDER TIDEN DU ÄR I STOCKHOLM MED OSS. okej? tack i förhand.




Sist vi va i stockholm så hade vi roligt iallfall. Tror det här blir dubbelt så roligare! woho.

 ut & resa

  

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag och Paulina åker till vårat andra hem. Som jag längtar.

 ensamhet

  

Inatt blir det den första natten som jag sover hemma, ensam. Undra hur det här kommer att gå? Jag är så van att sova med någon brevid mig. Tänkte ta och röjja bort alla saker ifrån min säng så man får plats, eller.. kanske ska ha kvar dom så jag inte känner mig så ensam förresten. Jag har iallfall fått reda på en till sak om mig själv som jag inte visste. Jag hatar att vara ensam.


Det skulle ju inte sitta fel med han brevid sig i sängen. eller på sig.


 fullt upp, gaah.

  

har fullt upp på dagarna så hinner aldrig med att blogga. Ska snart åka ner till mingel och bar sedan blir jag barnvakt/hundvakt ifrån halv nio till fem på morgonen. Härligt att kliva upp fem två dagar i rad! men pengarna rullar ju in så det spelar ingen roll. Ne nu ska jag fortsätta att blåsa håret sedan dra! Tjing.
RSS 2.0