resa

  

Nu sitter jag och Paulina här i den mysiga lägenheten som vi har fått lånat av Paulinas syrra. Det tackar vi för! När vi kom fram så väntade Fredrik med bilen, blev att hoppa in i den direkt och fara iväg mot en indisk resturang. Skit gott! Blev bjuden dessutom.. hihi.

Imorgon blir det frukost på waynes och sedan bär det av mot poolparty och grillning om vädret tillåter. Hoppas hoppas.. Nu ska jag och Paulina dunka musik och bara leeeeva. Puss

 berörande

  

Idag hade våran klass våran första berörande lektion. Det var berörande och väldigt modigt gjort av dom som stod och berättade inför klassen. ooo sara.. du va skit duktig och det var starkt gjort tycker jag. Men nog om det.

Nu såhär på kvällskvisten så har jag hunnit med att åkt ner på stan på "tjej kväll" och handlat ett par brillor, en tröja och tre par "skal" till mobilen min. Jag har även hunnit packat, är dock inte klar men inte långt ifrån. Imorgon kommer bli en stressig dag känns det som, slutar halv fyra och halv sex går mitt tåg. Då ska jag ha hunnit hem, packat klart, äta och städa.. Ska även hinna ner ett tag innan tåget går och köpa biljetter. Det kommer bli körigt men det kommer nog gå bra.

Nu i helgen så kommer det inte bli mycket bloggande eftersom jag åker bort. Jag åker bort ifrån Gävle och ska försöka slappna av och återhämta mig. Det ska bli skönt. Kommer hem på söndag kväll. Hejs!

 melissa horn

  

Det är tomma ord som fastnar för jag låter dom va kvar, men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har. Livet har just börjat och det blir vad jag gör det till.

Har vart lite tråkig och inte lagt upp nå bilder. Men här ser ni lite utav vad jag har hållt på med under dom senaste veckorna. Idag har jag bara pluggat o pluggat o pluggat.. Hoppas matteprovet går bra imorgon annars vet jag inte vad jag gör. Nu tänket jag ta och ta en paus ifrån pluggandet och ta en bulla o sätta mig framför tvn.






 






 suck on that bitch

  

Med rätt inställning så kan man komma hur långt som helst här i livet och med rätt inställning så kan man glädja sig åt så otroligt mycket.

Men hur lätt är det att alltid har den "rätta inställningen" egentligen. Hur ska man ALLTID kunna ha humöret uppe och orken framme?. Det var längesen jag mådde såhär, skolan har dragit ner mig jävligt mycket. Jag har aldrig haft bra självförtroende eller självkänsla och nu när allt börjat gått piss i skolan så sjunker jag. I mina egna ögon. Jag känner mig så otroligt värdelös och misslyckad. Jag vet att alla kan misslyckas men jag är trött på att misslyckas och nu tänker jag kämpa tills jag går minus på krafter. Jag tänker klara det här, så är det bara. Jag har alltid vart envis och människor runt omkring mig har alltid fått mig att tro att det är något negativt. Men nu jävlar enamma ska jag klara det här och när jag har bestämt mig för det så gör jag det också! I WILL make it!

att vara envis är något bra!..

 tack

  


Det här inlägget som Elin har skrivit på sin blogg fick mig att le. Det känns bra att höra. Älskar dig älskade kusin ♥

 jag kan inte..

  

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.
Men du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig.


Ja. Jag går igenom en tid då jag tycker att allt är meningslöst och har inte lust till nått. Det är inte bara mitt humör som är hopplöst utan även personer runt omkring mig som gör mig så himla förvirrad. Skolan känns piss, är skit stressad och sommaren är snart här. Har panik över att jag ska bli klar med allt innan sommaren och endå är det inte mkt jag ska göra förutom matten.  Sen de där med sommaren.. Jag ÄLSKAR sommaren och allt känns så mycket bättre då men jag har sån ångest, varje sommar. Men jag är som vanligt för svag för att göra nått åt de.

Men måste nämna mina underbara kompisar som ALLTID ställer upp och lyssnar fastän jag är en dryg liten skit. Ni vet vilka ni är :) ♥

 allt som var dött, väcks till liv, det kan också vi.

  


"Det är för oss solen går opp. Lyser som guld, för kärlekens skull. Solen går upp, så oskuldsfull. Lyser på oss, för kärlekens skull."


Jag skulle inte ha nått emot att bara försvinna nu. Jag vill inte vara kvar här längre, är så jävla trött på allt. Jag känner mig så jävla misslyckad och det är vad jag är. 



 helg ♥

  

Fredag - Drog hem till Angelika på tjejmiddag, tacos blev det! mums.. Hade skit mysigt med massa skojigheter. Kom hem runt kvart i tre och slocknade nästan direkt med Paulina.

Lördag - Vaknade upp, vilket väder! Gick ut och solade och sen planerade vi dagen/kvällen. Det blir grillning, kubbspelande och allt det där som tillhör en mysig utekväll med härligt folk. Vi ska börja fixa oss sedan drar vi! Hare så kul ikväll, tjaaarå ♥


Kommer säkert bilder imorgon, ska ta med kameran.

 jaja

  

Sovmorgon --> stan --> bombhot så jag kom försent till skolan --> skolan --> stan --> hem

var med pullorna mina Idag. Vi tjockade glass och kikade på hockey/desperata hemmafruar sen vart det kväller och nu ligger jag här. Tänkte ta och lägga mig snart och försöka få lite mer sömn än vad jag fick igår inatt..Puss

 evertbody hurts.

  

When your day is long and the night, the night is yours alone. When you're sure you've had enough of this life, well.. hang on. Don't let yourself go, cause everybody cries and everybody hurts, sometimes..

Imorgon blir det skola. Klarar inte av att bara ligga hemma och ta det lugnt, har legat hemma i två dagar nu och det får vara nog. Åker till skolan efter lunch eftersom vi har gympa dem första tre timmarna, tänker inte vara med på den eftersom jag fortfarande har ont i halsen och jag vill bli frisk så fort som möjligt. Måste även ner till stan efter skolan för att försöka fixa min mobil, får panik när jag inte kan använda den.. tänk så beroende man kan vara?


 nono..

  

"promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine"

Ligger här i sängen och borde egentligen sova.. Men icke sa nicke, eller mitt huvud rättaresagt. Jag kan inte sova och mitt jävla sömnproblem har fan blivit ett riktigt problem. Ligger här och kollar runt på youtube, kollar på alla talangfulla människor som sitter framför en webbkamera och sjunger då dom egentligen skulle kunna stå och spela in en skiva. Det finns så mycke talangfulla personer där ute som aldrig får chansen att visa det för hela världen. Det är synd, väldigt synd. Varför ska det vara så svårt egentligen?

Ont i halsen har jag också, ikke ok. Nu tänkte jag ta och försöka sova iallfall.. Goodnight.

 Greyson

  

12-åriga Greyson Chanse framför lady gagas låt paparazzi. Så grymt jävla duktig är han, fick rysningar i armarna, bena och kinderna.

 ♥

  

jag har en pirrande underbar känsla i magen.

 fre-lör

  

Igår så vart det en biltur till norrfly, blev väl kvar där en timme sedan åkte vi ut till trödje och sov där! Vaknade och tog tre bussen hem till Paulina. Liza kom sedan och hämtade oss och skjutsade hem mig. Nu såhär på kvällskvisten så har jag haft besök, vi kollade på några filmer och snackade, mysigt. Nu har han lämnat mig så nu tänkte jag ta och hoppa ner i säng och för en gångs skull komma i säng i tid! Woho..

 jag är hos dig igen

  


"Som du kanske redan vet, jag är oslagbar. Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder. Du är sval sen blir du het, du har känslorna kvar. Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer."

Det har vart en långdag, fastän det inte har hänt så mycket förnst på kvälls kvisten. Blev precis ensam, så nu tänkte jag ta mitt is vatten och slå på en film. Ni kanske inte vet om det men jag har slagit vad med en kompis om att inte dricka läsk. Jag har fortfarande inte brytit det. Är väldigt stolt över mig själv eftersom jag brukaDE dricka minst ett glas cola om dagen. Men nu är det över, precis som mycket annat är.








 skräckisar

  

"Don't give up someone you can't go a day without thinking about"

Gårkvällen var jätte mysig och lite läskig.. Vi åkte och hyrde skräckfilmer och köpte lite godis sen så hade vi mysigt hela natten. Jag blev kvar hos Daniela hela natten och här sitter jag, ny duschad och funderar på vad som skall hända ikväll. Jag är riktigt sugen på att åka och grilla ett gäng någonstans, kanske vårvik?.. De skulle vara grymt mysigt. Men vi får se :)

Kan du sluta kopiera och komma på något eget?

 nationella

  

Nationella gick bättre än vad jag hade förväntat mig och nu känner jag att det iallafall finns en chans att jag får G i matte A, vilket betyder att jag inte måste ha matte i tvåan. Det skulle vara så otroligt skönt om jag klarade matten så jag slipper de i tvåan.. Jag hatar matte, så det skulle inte vara så roligt att börja om med allt.

Iallafall, slutade runt tio. Varken jag eller Angelika orkade åka hem, vi visste att vi endå bara skulle somna och sova bort hela dagen, vilket vi inte ville. Vi åkte ner på stan och mötte upp Martin, vi satt o snacka ute i solen och sedan kom Linnea & lunchade med oss. Om en stund så ska jag åka och träna på friskis och svettis, trots mina onda ben, men det är bara att bita ihop! Ska man vara fin får man lida pin. typ.. Ikväll blir det iallafall filmmys med några saknade flickor! ♥

Denna värme skulle inte sitta fel.

 hurtiga jag..

  

"Cause you can't dany, you've blown my mind. When i touch your body, I feel i'm losing control"

hellu! nu är "hurtiga" Mia tillbaks. Vi bestämde oss för att gå ner till rudan, ta ett varv där och sedan gå hem igen. Det blev en lagom sträcka, till en början! Sen när jag kom hem åt special K istället för glass, duktiga jag ;).. Nu tänkte jag gå och lägga mig och plugga lite matte tills imorgon, har nationella i matte A.. det känns som att de kommer gå piss, men jag försöker iallafall, huvudsaken de. Inte hela världen om jag inte skulle klara matte A heller eftersom jag får chansen att göra den kursen i både 2:an och 3:an :)

Och till er som troligen kommer lägga en kommentar om att jag är töntig som "bantar" er skrattar jag bara åt.. hahaha! Jag mår bättre när jag rör på mig och äter bättre, jag får mer energi och om jag äter rätt och rör på mig så får jag inte migrän, som jag lider av. Så det här gör jag helt för mig själv och för att min kropp ska må bättre. Dessutom så slappnar jag av när jag går ut och går också sen äre alltid skönt att snacka av sig lite, vilket man hinner med samtidigt.
IN YOUR FACE!

 ut & gå

  

Nu ska jag och Paulina ut och röra på fläsket. Jag föreslog att vi skulle sitta hos mig med nygjord kladdkaka och en kopp varmchocklad men icke sa nicke, nu har hon bestämt att vi ska ut och gå tre-fyra gånger i veckan, i rasktakt! Lika bra att lyda Paulina.. Lättare när man är två.

 baby

  

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself, makes me wanna lose myself, in your arms. There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast. Hope this feeling lasts, the rest of my life.

Min helg var helt galen och bra. Jag gillar galet, just därför va den extra bra. Jag gillar när man får för sig för att göra något helt galet också gör man det bara, utan att tänka på något annat. Som i lördags kom vi hem runt halv åtta och det var en galen natt/morgon, men jag ångrar inget! trots sliten kropp dagen efter, man ska aldrig ångra något som en gång fått en att le, eller hur?.

 -

  

Gick hem till Martin iaf och där blev jag kvar hela kvällen :D haha.. Joacim kom också förbi en stund, trevligt trevligt. Drog hem runt halv tio tiden och nu ligger jag här. Har jävligt ont i nacken, men de kanske inte är så konstigt medtanke på att jag ligger som ett mongo med väldigt sne nacke.

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan sova! Helg imorgon, underbart. Far till norrfly imorgon också, med ett jävligt härligt gäng. Speciellt Paulina, har saknat henne som en gris ♥♥

 utlåst

  

Just nu sitter jag här.. på trappan.. ute.. i de halvkyliga vädret.. dumma jag glömde nycklarna hemma också är det självklart ingen hemma, mamma är på möte och pappa svarar inte. Funderar starkt på att gå in till Martin och värma mig, men väntar en stund till, pappa kanske bara är och hämtar lillskiten..

 Grattis!

  

Grattis älskade underbara lillebror på 5års dagen! ♥

 livets svåra gåta - älska, glömma & förlåta

  

Mamma jag följer med dig, jag följer verkligen med dig. Jag vill dit.


Gotland 2009.

 varning för negativ energi

  

"Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som en gång fått dig att le."

Min dag har vart.. sådär. Började med att jag failade ganska hårt tror jag på engelska nationella, det kändes iallafall inge bra.Fuckit. Tror jag inte orkar mer, misslyckas fan med allt som jag gör. Ganska trött på att misslyckas. Nu har jag iallafall lyckas att ladda ner lite bra musik till mobilen, ( wohoo.. de enda jag lyckas med ) tänkte lägga mig i sängen och gråta lite, jaaaaaa, de behövs ibland. Imorgon ska vi vara ute i hemlingby hela dagen, kul.not. Kändes som att det här inlägget blev lite negativt, men just nu känns allt så pissit så ja skiter it.



Such pain as this, shouldn't have to be experienced. I'm still reeling from the loss, still a little bit delirious..
RSS 2.0