typ såhär lite lack?

  

Om du visste vad jag gått på nitar, fått hjärtat krossat och plockat upp det i tusen bitar. Jag har vart med mansgrisar, nollor som är fast i machorollen. Stannat kvar i relationer som jag vet inte håller, vågade aldrig ställa krav, jag har alltid varit svag. Ställt upp och vart till lags och aldrig fått ett skit tillbaks. Men nu är det slut på det, är han en pajas åker han ut. Du måste satsa på mig annars finns det ingen chans att jag kommer passa för dig, allt eller inget. Vill inte slösa min tid på nån som inte har förståndet. Om du ska bli min, gissa vad, det finns vissa krav, tänker inte kompromissa med det som jag vill ha.

Vissa killar säger vadsomhelst när dom har stånd, "eeey jag känner ken, är producent åt den och den" Stick hem, be om fem spänn mer i veckopeng, väx upp. Jag har inte tid, med killar som ringer mig fast dom har en tjej och tycker det är helt okej. NO WAY.


Det var allt för mig för den här dagen, Godnatt ♥

 längesen

  



Sitter här i soffan och myser till denna låt. Den har gått på repeat hela dagen, jag gillar den skarpt trots att jag kommit förbi det stadiumet då man lyssnade på smurfröster men den här låten är bra, riktigt bra, trots smurfrösten.

Imorgon är vi lediga, vilket känns riktigt bra och behövligt. Så ikväll blir det lite extra bus, ska hitta på något med Angelika och kanske Ida, vet inte riktigt vad men jag har bestämt mig för att ha roligt. Jag är ju ganska lättroad, kan tydligen ha riktigt kul med sakerna som finns i min väska, tydligen så hade resten utav klassen också väldigt roligt utav det. Det känns ju bra att man kan roa folk med sin kassa humor, dock så tror jag att alla bara undrade vad jag höll på med, men det är lugnt, jag visste inte heller vad jag höll på med.

 life is a bitch, just deal with it!

  

Jag läste ingenting utav boken igår kväll. Pappa kom in helt chockad utav att jag "läste" ( hade boken framför ansiktet och kollade på alla bokstäver ) Han frågade mig varför jag läste och mitt svar blev "jag ska ha läst klart den här boken tills imorgon bitti.." jag berättade även att jag inte läst ett skit utav boken, efter jag sagt det så fick jag bekräftat utav min egna far att jag är honom upp i dagen. Jag har inte bara fått hans humör har jag märkt. Jag måste erkänna, jag är min pappa upp i dagen.

Älskar dig pappa.

Va i grekland där förresten

 - satans

  

Jag är satans trött och jag har en HEL bok att läsa ut tills imorgon bitti, jag är fan världelös. Istället för att ta tag i den där jävla boken så åkte jag och var med Anton & Joacim. Dock inget jag ångrar, men jag ångrar att jag inte tagit tag i den där jävla boken ifrån början, att jag inte började läsa första dagen vi fick den och därefter en bit varje kväll. Men iallafall nu ska jag inte sitta och förklara för er hur mycket jag ångrar det och hur världelös jag är :) Tänkte ta och lägga mig nu och skumma igenom boken lite snabbt så jag vet ungefär vad som händer i boken osv.

Sen så kan jag ju upplysa er ännu en gång att mitt hår är fläckigt.

 nytt

  

Nyfärgat hår, lite fläckigt o fint sådär och en ny skinnjacka. Hade engelska nationella, gick väl bra. Får se vad lärarna tycker bara. Nu ska jag ta och springa till bussen för att sedan åka ner på stan o kika när en kines bowlar. Pusshej

 karat gold

  


18 karat gold wouldn't fill the hole, the bleeding hole in her heart. Texten hittar ni här

Sitter just nu i skolan, har suttit och lyssnat på en person's snack hela morgonen och nu är jag lagomt trött. Ska ner på stan efter skolan och köpa mig en laddare till min mobil, äntligen! Ska även köpa en mascara, vilket är väldigt behövligt.

 fhskjdhfk

  

Argumentera aldrig med idioter, dom drar bara ner en på sin nivå och vinner på erfarenhet

 -

  

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard
take me back to the start

 ja o sara

  

ska gå och dö i soffan ett tag nu, har egentligen inte tid med det. Måste plugga men jag orkar inte, orken är borta. för allting. Ska ta och göra te och inge mackor, ska sluta äta mackor. Ensam är inte stark, därför går jag och sara ihop o slutar äta mackor i skolan, + plus drar ner på det hemma också. Duktiga vi är då. m för de är vi

hejodåå ååå

 GggGgg

  

Förändringar på G

 mys

  

Helgen har vart bra och vilket härligt väder! Klockan är nu tio i ett och jag ska ta och krypa ner i sängen med en person som jag tycker om väldigt mkt! :) Godnatt på er. ♥

 lördag

  

Har hyrt filmer & köpt lite gotta. Ska kika på dom nu sedan blir det nog lite buselibus! Härlig lördag.


 what does not kill you only makes you stronger

  

Veckan har gått snabbt, kanske lite för snabbt. Allt har gått så snabbt och jag har inte riktigt hunnit med. Men nu känner jag att jag börjar få koll på läget.

Fredag idag då och jag mår bäst. Känns som att den här helgen kommer bli bra och den som förstör den kommer få ett helvete framöver. Ingen/inget ska få förstöra min helg! punkt slut. Sitter i skolan just nu och slutar strax, vettefan vad som händer ikväll, vi får se vart världen tar mig. Puss

 I've had enough of this drama

  


Försov mig imorse och var tvungen att stressa skiten av mig. Började iallafall morgonen med engelska nationella som gick bättre än förväntat. Jag och Linnea skötte oss utmärkt och pratade på, ja de var muntligt. Sista lektionen var det film och sedan fick vi sluta, fick sluta sisådär 45minuter tidigare men inte jag och Angelika inte. Vi stannade kvar och gjorde klart HLR - hjärt och lung räddnign uppgiften och det gick också bra, gjorde även två engelska rester som jag hade, skönt att ha dom gjorda iallafall. Åkte ner på stan direkt efter att vi var klar med det och skulle höra om jag kunde få en ny laddare men inte de, ne får betala för en ny. Suck. Kom hem runt sex tiden och nu sitter jag här. Har precis torkat upp soppan som föll ur mina händer och pladask ner över soffan och mattan, mamma blir nog glad över de, eller inte!..

Lyssna på låten förresten.

 summerbreeze

  

Covers


 music

  

Will you be there

 sommar

  

Eftersom vädret inte tillåter att vi ska få någon sommarkänsla, så här! varsegod. Jag bjuder på sommarkänsla. Dom två första bilderna är ifrån gotland och resten är ifrån spanien! ♥






alla bilder är mina och den som tar dom kommer att få en anmälan på sig :)

 Godnatt

  

För första gången på länge så tänker jag gå och lägga mig före tolv. Ska bara fixa lite saker sen ska jag sussa sött. Imorgon blir det en lång dag då vi både har engelska och svenska, ska även sitta kvar efter skolan med Angelika eftersom vi missade HLR - hjärt och lung räddningen. Men det ska bli skönt att få det gjort så man slipper ha massa saker i hjärnan som man endå bara blir stressad utav.

Förlåt för att det är så tråkiga inlägg! Skulle vara mycket roligare med bilder men har ingen kamera sladd och eftersom min mobil laddare är sönder så kan jag inte ladda in bilder ifrån mobilen. Ska försöka hitta min sladd till min digitalkamera så jag kan börja knäppa kort med den igen.

Kan bjuda på en bild som är tagen i somras. Blond och brun.

Godnatt ♥

 att mörda

  

Nu har jag badat klart och f*n va skönt det va, somnade flera gånger men vaknade utav att jag höll på och hamna under vattnet, haha. Just nu sitter jag i soffan med täcke och har precis ätit tacosoppa, så himla gott, min faovrit soppa! muuums säger jag bara.
Jag kollar på efterlyst också och det är sjukt hur människor håller på. Hur kan man mörda en människa? varför har vissa inget samvete och hur kan man ha så mycket hat till någon så att man kan mörda? Det måste ju vara nått som har gått fel i magen eller uppväxten, för man är fan inte frisk om man kan mörda en människa.

 WOHO

  

Vem har länkat mig?! eller vad har hänt. 2626 UNIKA besökare? saaaaaaaay whaaaaaaat. Är överlycklig nu!!

 badet

  

Tar och lägger mig i badet. Är helt fryssen och känner mig ap trött, passar på att ta hant om mig själv samtidigt, ska ha ansiktsmask och hårinpackning. Härligt sörru.

 -

  

en tydlig bild, ett idiotiskt ideal.

 r.i.p

  

& där tog min laddare sitt sista andetag. Den har glappat men jag har alltid lyckats fått den att ladda mobilen om den legat precis stilla men nu vägrar den starta.. R.I.P min mobil laddare. Får låna Angelika's laddare i skolan så jag iallafall har batteri tills kvällen kanske, gäller att snåla nu och inte använda mobilen allt för mycket.. Vilket jag brukar göra då jag JÄMT spelar musik på den.

Någon som har en iphone laddare att låna ut? - som jag kan ha hemma alltså

 mycket ska jag ha

  

Det här studiebidraget som jag får ska jag lägga ner på nytt smink har jag bestämt. Eftersom jag hade sönder allt mitt smink då min väska föll från ett våningshus (högsta våningen) så har jag inget kvar och använder mig utav en gammal klumpig, kladdig äcklig mascara och en foundation som jag smetar ut med händerna. Så fort jag får pengar så ska jag ner och köpa nya borstar, ny mascara, tänkte även testa en ny foundation, ska också köpa en concealer, en primer och en BRA noppare. Ska även köpa en ny mobil laddare eftersom den låg i väskan och typ gick av. Jävlar va pengar det kommer behövas och det kommer verkligen inte räcka med bara studiebidraget! men sen så är ju en viss person skyldig mig "liiiite"pengar, sisådär 2000 så de löser sig nog. HÖHÖ

bjuder väl på en gammal cam bild, höll på & bli blond där också. mysigt.

 music baby music

  

David Guetta - Gettin over you

RSS 2.0